A házhozszállítás (3-5 munkanap)

15.900 Ft alatti vásárlás esetén

1.450 Ft

15.900 Ft vagy afeletti vásárlás esetén

ingyenes!

Ajándékkal! Breeder Line High Power 20kg + Ajándék Dokas marhabőr rágórúd kacsamellel tekerve 200g

1 csomag Dokas marhabőr rágórúd kacsamellel tekerve 200g terméket adunk ajándékba!

Az ajándék csomagoláskor, manuálisan kerül a csomagba, a kosárban nem jelenik meg!

Amennyiben az ajándék termék elfogy, azt hasonló értékű ajándékkal pótoljuk.

25.790 Ft

Életkor

Felnőtt

Fehérje forrás

Csirke

Kiszerelés

20kg

Márka

Breeder Line

Testméret

Közepes testű (10kg-25kg), Nagytestű (25kg<)

Fehérjetartalom (%)

30

Zsírtartalom (%)

20

Elfogyott

Cikkszám: breedhp Kategóriák: ,

Leírás

A Breeder Line HP kutyatáp különösen olyan kutyák számára alkalmas, melyektől csúcsteljesítményt várunk el vadászat, szánhúzás, rendőrségi munka, illetve minden egyéb munkatevékenység során.

Ez a csirke és rizs alapon készült nagy energiájú táplálék biztosítja a kutya számára az összes szükséges tápanyagot, mindenkor képessé téve a csúcsteljesítmény elérésére:

– Az L-karnitin aminosav, ami abban játszik kulcsszerepet, hogy a testben tartalékolt zsír eljusson az izomsejtekbe (zsírégető), együtt a zsírok emésztését optimalizáló lecitinnel (energiaellátó) olyan kutyaeledelt eredményeznek, ami kimondottan ajánlott állóképességet igénylő sportversenyeken részt vevő kutyák számára.

– A kelát formájában jelenlévő vas adalék (ami aminosavval elkevert ásványi anyagot jelent, minek eredményeként az ásványi anyag nagyobb mértékben szívódik fel) fontos a vörös vértestek képzéshez, így biztosítva az oxigénellátás javulását csúcs igénybevételi periódusokban, vagy a gyógyulás során.

– A C- és E-vitaminok, mint kulcsfontosságú antioxidánsok, elengedhetetlenek a kötőszövetek fejlődéséhez, melyek a bőr, a véredények és az izmok szilárdságát biztosítják.

– A nem oldódó rostanyagok alkalmazása optimális bélrendszeri áthaladást eredményez.

– Az idegingerületek átadásában szerepet játszó magnézium extra adalékolása a Fides Breeder Line HP kutyatáp számára a stresszes időszakokban nyugtató hatást kölcsönöz, ami megmagyarázza, miért ajánlott alkalmazása ideges természetű kutyák esetében.

– A sörélesztő hozzáadása – amivel a legsokoldalúbb multivitamin-, ásványi anyag és aminosav komplexeket biztosítjuk – egészségesebbé, élénkebbé és energikusabbá teszi a kutyát.


BELTARTALOM

30% nyers fehérje, 20% nyers zsír, 2% nyersrost, 6.5% nyers hamu, 1.4% kalcium, 1% foszfor, 8% nedvességtartalom
Vitaminok 1 kg eledelben: 25,000 NE A vitamin, 1,500 NE D3 vitamin, 150 mg E.