A házhozszállítás (3-5 munkanap)

15.900 Ft alatti vásárlás esetén

1.450 Ft

15.900 Ft vagy afeletti vásárlás esetén

ingyenes!

JR Farm Tengerimalac Gabonamentes Mix 650g

1.920 Ft

Tömeg 0,650 kg
Életkor

Felnőtt

Kiszerelés

650g

Márka

JR Farm

Cikkszám: JR10110 Kategóriák: ,

Leírás

JR Farm Grainless Mix tengerimalac 650gr A JR Farm Grainless Mix tengerimalac egészséges, naturális, gabonamentes főtáplálék, tengerimalacok számára.

Elismerten a legjobb német minőség. A JR Farm Grainless Mix tengerimalac a gyógynövények prémium keverékéből, aromás füvekből, zamatos virágokból, vitamindús gyümölcsökből és zöldségekből összeállított eledel, magas rosttartalommal és C-vitaminban gazdag petrezselyemmel.
Az eledel visszaadja a Dél-Amerikában élő tengerimalacok természetes étrendjét és támogatja az emésztőrendszerét, valamint a fogak karbantartását. Az alacsony kalcium tartalomnak a vesekő megelőzésében van szerepe. A lenmag, édeskömény és római kömény biztosítja a telítetlen zsírsav tartalmat. A termék nem tartalmaz gabonát, mesterséges színezéket, aromát, géntechnológiával módosított, vagy magas cukortartalmú összetevőket.

Etetési javaslat: Az etetőedény csak akkor kerüljön feltöltésre, ha már csaknem teljesen kiürült. Naponta maximálisan annyi eledel kerüljön az edénybe, ami 24 óra leforgása alatt elfogyasztásra kerül.A száraz eleség mellett mindig biztosítsunk friss vizet a kisállatok számára.

Kiszerelés: 650g A HACCP jelölés és ISO minősítés biztosítja, hogy a Jr Farm termékei kiemelkedően jó minőségűek és megfelelőek az állatok természetbeli táplálkozásának reprodukálására. Származási és gyártási hely: Németország